لطفا قبل از اقدام به خرید ، جهت استعلام قیمت قطعی و موجودی تماس حاصل فرمایید :

۸۸۷۵۸۵۹۷ | ۸۸۷۵۸۶۹۹ | ۸۸۷۳۹۰۰۰

سبد خريد 0 سبد خريد 0
0 کالا

روش تولید لوله گالوانیزه


تاریخ خبر : ۱۴۰۰/۰۸/۰۸ --- کد خبر ۵۲۰

روش تولید لوله گالوانیزه

لوله های فولادی با توجه به عناصر تشکیل دهنده آن دارای تقسیم بندی هایی می باشد که رایج ترین آن ها لوله های کربن استیل ( Carbon Steel Pipe ) ، لوله های استنلس استیل ( Stainless Steel Pipe ) و لوله های آهنی ( ST – 37 Pipe ) می باشد که دارای روش های متفاوت تولید می باشند که باتوجه به روش تولیدی آن ها قیمت گذاری می شوند .

لوله های گالوانیزه یکی از انواع لوله های تاسیساتی و اغلب صنعتی می باشند که دارای آلیاژ آهنی ST – 37 می باشند . این لوله ها دارای ظاهری سفید رنگ و روشن می باشند و به همین علت به لوله های سفید آهنی نیز معروف می باشند .

لوله گالوانیزه آهنی

لوله گالوانیزه آهنی  عمدتا به رنگ خاکستری و تیره هستند و معمولا به دو مدل سبک و متوسط تهیه و تولید می شوند. لوله ی گالوانیزه از جنس آهن سفید نورد شده است. به لوله ی گالوانیز آهنی، لوله درز دار نیز گفته می شود که ایتن درز توسط دستگاه جوش گرفته میشود و دو قسمت ورق به هم اتصال می یابد. پس از آن لوله در فلز روی که به حال مذاب درآمده فرو برده شده و تبدیل می شود.

لوله گالوانیزه فولادی

لوله گالوانیزه فولادی عمدتا جهت تهویه مورد استفاده قرار می گیرد. البته در مواردی نیز جهت استفاده در تخلیه فاضلاب ها نیز کاربرد دارد. لوله گالوانیزه فولادی از جنس فولاد نرم  تهیه می شود و برای تهیه این لوله ها برای افزایش مقاومت به خوردگی و گالوانیزه کردن آن ها و مقاومت در برابر انواع اسیدها و زنگ زدگی آن ها را در یک وان حاوی فلز روی قرار داده تا ورق فولادی تبدیل به ورق گالوانیزه فولادی گردد.

کاربرد لوله گالوانیزه

لوله های گالوانیزه به علت دارای بودن پوشش گالوانیزه که باعث عدم خوردگی لوله های آهنی در محیط های مرطوب می شود و به اصطلاح می توان گفت که این لوله ها زنگ خوردگی نخواهند داشت و از همین رو برای انتقال آب آشامیدنی در ساختمان ها و مجتمعات اداری و تجاری مناسب می باشد .
حفظ سلامتی آب برای آشامیدن از مهمترین موضوعات در طراحی و اجرای تاسیسات ساختمانی به شمار می رود و از این رو برای انتقال آب آشامیدنی نمی توان از لوله های فولادی سیاه رنگ که دارای گرد زنگ می باشند استفاده نمود .
پوشش گالوانیزه لوله های سفید باعث می شود که لوله در مقابل زنگ زدگی و اکسید مقاوم شوند و از این بع اطمینان برای انتقال آب آشامیدنی استفاده نمود .


لوله های گالوانیزه از لوله های درزدار تولید میگردد ، لوله های درزدار از ورق های رول شده آهنی ساخته می شوند که با جوشکاری لبه های ابتدایی و انتهایی به شکل لوله ظاهر می گردد و در راستای طولی بدنه دارای خط جوشکاری می باشد .
پس از تولید لوله درزدار ، این لوله را به داخل فلز روی ( ZN ) فرو برده که در این عملیات روش گالوانیزه کردن گرم اتفاق می افتد که از بهترین روش های گالوانیزه کردن لوله ها می باشد .

لبه های ابتدایی وانتهایی این لوله با استفاده از عملیات حدیده کردن ، رزوه میخورد لذا به این نتیجه می رسیم که آرایش لبه های ابتدایی و انتهایی تمامی لوله های گالوانیزه به صورت دنده ایی می باشد که نوع رزوه آن به صورت روپیچ یا نری می باشد و برای ادامه روند لوله کشی می بایست از اتصالات گالوانیزه استفاده نمود .
لوله های گالوانیزه دارای ضخامت های متفاوتی می باشند که با توجه به فشار کار و میزان اهمیت محل قرارگیری لوله این ضخامت انتخاب می شود اما در اصطلاح به لوله های گالوانیزه سبک و سنگین معروف می باشند .


در انجام عملیات گالوانیزه کردن معمولا از روش های متفاوتی استفاده می شود.

رایج ترین روش عملیات گالوانیزه کردن روش غوطه ور سازی گرم لوله های فولادی می باشد.

در گالوانیزه کردن به این روش ابتدا لوله های فولادی را با توجه به استاندارد های موجود برای انجام پروسه گالوانیزاسیون آماده می کنند.

با این کار پوشش های مورد نظر بهتر توسط لولهها جذب می شوند و عملیات گالوانیزاسیون بهتر و با کیفیت بیشتر صورت می پذیرد.

در قسمت اول لوله های فولادی را چربی زدایی می کنند و در قسمت بعدی سطح لوله ها را از زنگ زدگی ها پاک می کنند. سپس لوله ها را به درون محلول فلاکس وارد میکنند.

این محلول باعث می شود مواد پوشش دهنده بهتر جذب لوله های فولادی شود. لوله های فولادی بعد از این که به محلول فلاکس آغشته می شوند وارد دستگاه گالوانیزسیون می شوند و در درون کوره های مخصوص تا دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد حرارت می بینند.

پس از خشک شدن سطح لوله ها، آن ها را وارد حمام روی می کنند و مدت یک دقیقه را در دمای ۴۵۰ درجه سانتی گراد در آن جا قرار می دهند.

سپس سریعا لوله های آغشته شده به فلز روی را از حمام روی خارج می کنند.

بعد از خارج کردن لوله ها، فلز اضافی موجود بر روی لوله، توسط بخار و دمش هوا پاک می شوند.

سپس سریعا لوله را داخل آب سرد فرو می برند با این کار از تشکیل آلیاژی از فلز آهن و روی بر روی سطح لوله ها جلو گیری می شود.

در نهایت لوله ها  را دنده می کنند و از روی درپوش پلاستیکی که بر روی آن ها نصب می شوند قابل شناسایی است.


با توجه به استفاده متفاوت از لوله های گالوانیزه در صنایع مختلف و هم چنین قیمت مقرون به صرفه این لوله ها در مقایسه با لوله های دیگر و نیز کیفیت بالای این لوله ها و همچنین مقاومت بالای این لوله ها نسبت به خوردگی، استقبال چشم گیری از نوع لوله ها در بازار می شود.

جهت خرید لوله و اتصالات گالوانیزه با شماره 02188758699تماس و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید :

لوله و اتصالات گالوانیزه

ارسال نظر
نظرات تایید شده: 0 نظرات تایید نشده: 0
* نام شما:

ایمیل شما: (محرمانه)

تلفن شما: (محرمانه)

* پیام شما:
رتبه: بد            خوب

کد نمایش داده شده را تایپ نمایید:

تازه سازی
طراحی سایت با مهریاسان
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){ dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-99835259-2');